duminică, 11 septembrie 2016



Adevărul stă în mâna lui Dumnezeu și de multe ori, noi oamenii nu avem acces la acest adevăr. Venim cu adevărurile noastre care în fața divinității pot însemna falsuri. De fapt însă, nu putem afirma nimic cert. Oamenii au uneori  judecata lor  si de a face din orice nevinovat, vinovat.
Iubesc cum respir: egal, iremediabil şi pentru totdeauna....... I am me, no excuses, no regrets...simply, inexplicably me.
Pe mine timpul nu mă schimbă, pentru că m-am împăcat cu mine .Timpul nu omoara iubirea.Oamenii o fac.Timpul doar ii supune la teste , ce-i cladit sincer rezista,iar restul se naruie. Nu fac compromisuri și nu dau socoteală nimănui. Decît propriei conștiințe și Bunului Dumnezeu.
Vorbele rostite de Iisus sunt edificatoare: ”Raiul și Iadul există în noi. Vom alege Raiul, vom avea parte de Rai; vom alege Iadul, vom avea parte de Iad. Fiecare om este liber să aleagă calea pe care va merge în viață”. Concluzia la care a ajuns Iisus nu trebuie interpretată ca o dogmă religioasă; este un adevăr ce poate fi acceptat, în egală măsură, de credincioși și de atei.
"Te iubesc pentru că mă iubeşti: acesta este un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, şi nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc; aici începe iubirea. Îţi mulţumesc din suflet că te iubesc: acesta e cântecul iubirii. Omul îndrăgostit nu zice: te iubesc pentru că eşti oacheşă; nici: te iubesc pentru că eşti bună. Omul îndrăgostit zice: te iubesc cu toate că eşti oacheşă, cu toate că eşti bună şi te-aş iubi chiar dacă ai fi blondă sau dacă ai fi rea”, LR
Mintea omului îndrăgostit e plină de gânduri, precum cerul nopţii e plin de stele. Nici un savant nu ştie câte stele sunt pe cer, dar, întreabă un om îndrăgostit. El le numără, tremurând, pe toate.
“Cum stii ca ai intalnit un inger? Simplu: iti cresc aripi si tie. I se mai zice Iubire.”  Teodor Burnar, Viata mea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu